Strakate komando píše:Lucka + Barča: Luci, Verca, o ktere mluvis, ze ma treninky ruzne - ta je z toho agility parku? Se v tom zacinam nejak ztracet...
Mia píše:Šárko, my chceme od října taky chodit na poslušnost, tak se pak kdyžtak můžeme domluvit.
Strakate komando píše:Lucka+Barča píše:Strakate komando píše:Lucko, diky moc za vycerpavajici info. V mladym jsme se tenkrat ptali, takze tam se mi moc nechce. Kdy se trenuje u vas? Nejak jsem to nenasla na strankach.... chtela bych to zkusit s Astinou, protoze ji to na tabore moooooc slo.
Neni zač. Trénuje se ve středu a v sobotu. Ve středu od 15:00 a v sobotu od 9:00. V zimě se to pak vědčinou mění.
Ajaj, tak stredu nestiham (do ctyr makam) a soboty mam dost casto plneTak budu muset zkusit agility park.

Strakate komando píše:Andrea, Denny a Duffy: Jakto? Dyt tam nemaj cenik...
, mylsím že Ozzáka by to bavit mohlo a mě určitě takyŠárka a Ozzák píše:já teď mam info od známý, která do agility parku chodí že: 1. hod zdarma, pak 10 hodin po 150 kč, pak dalších 10 po 120 a pak se to ještě zlevňuje.
No a my jsme se rozhodli zkusit asi záchranařinu, mylsím že Ozzáka by to bavit mohlo a mě určitě taky

. U nás stojí cvičák 4 stovky ročně Šárka a Ozzák píše:já teď mam info od známý, která do agility parku chodí že: 1. hod zdarma, pak 10 hodin po 150 kč, pak dalších 10 po 120 a pak se to ještě zlevňuje.
No a my jsme se rozhodli zkusit asi záchranařinu, mylsím že Ozzáka by to bavit mohlo a mě určitě taky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník