ŠtěpánV píše:A proč tu na víkendy nebudeš ?
ŠtěpánV píše:kolik je tý pani z toho agility parku nebo tak přibližně.
Strakate komando píše:Lucko, diky moc za vycerpavajici info. V mladym jsme se tenkrat ptali, takze tam se mi moc nechce. Kdy se trenuje u vas? Nejak jsem to nenasla na strankach.... chtela bych to zkusit s Astinou, protoze ji to na tabore moooooc slo.
Lucka+Barča píše:Strakate komando píše:Lucko, diky moc za vycerpavajici info. V mladym jsme se tenkrat ptali, takze tam se mi moc nechce. Kdy se trenuje u vas? Nejak jsem to nenasla na strankach.... chtela bych to zkusit s Astinou, protoze ji to na tabore moooooc slo.
Neni zač. Trénuje se ve středu a v sobotu. Ve středu od 15:00 a v sobotu od 9:00. V zimě se to pak vědčinou mění.
Strakate komando píše:Lucka+Barča píše:Strakate komando píše:Lucko, diky moc za vycerpavajici info. V mladym jsme se tenkrat ptali, takze tam se mi moc nechce. Kdy se trenuje u vas? Nejak jsem to nenasla na strankach.... chtela bych to zkusit s Astinou, protoze ji to na tabore moooooc slo.
Neni zač. Trénuje se ve středu a v sobotu. Ve středu od 15:00 a v sobotu od 9:00. V zimě se to pak vědčinou mění.
Ajaj, tak stredu nestiham (do ctyr makam) a soboty mam dost casto plneTak budu muset zkusit agility park.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník