Pokec

http://www.jihoceska-tlapka.wbs.cz

Re: Pokec

Příspěvekod Strakate komando » úte 07. dub 2009 8:59:36

terted píše:A co vyrazit někam tuhle neděli (12.4.) třeba na ten Dívčák??? &8

Pokud se uzdravim, tak se se Sannym moc radi pridame!
Strakate komando

Příspěvekod Katka a Rony » stř 08. dub 2009 18:02:22

my bysme se taky asi přidali, sice moje alergie na pil je v plném proudu,takže budu trochu smrkat a tak,ale to nevadí
Katka a Rony

Příspěvekod terted » čtv 16. dub 2009 22:01:46

Mě se plány nakonec všechny rozpadly a dopadlo to všechno úplně jinak, v neděli jsme jeli za babičkou a k večeru jsme se podívali ještě do Terčina údolí, není to od babičky tak daleko...
a jak se všichni máte??? nějak nám to tady vymřelo...
terted

Příspěvekod Mia » pát 17. dub 2009 11:28:18

Chtělo by to naplánovat nějaký pěkný výlet s předstihem, aby si co nejvíc lidí udělalo čas &17 . Co vy na to? Sice máme celý květen plný, ale nějak se urvem &150 , teda pokud by se šlo v neděli. Co vy na to? &160
Mia

Příspěvekod Baitha a páníčkové » sob 18. dub 2009 8:14:49

Ahoj,
zdravíme všechny...už by to chtělo vyrazit na nějakou společnou vycházku :). Souhlasím, že by bylo dobré dát termíny a místa vycházek vědět dopředu, aby se každý mohl rozhodnout, jestli se mu tam chce a také si udělat čas...hezký víkend a snad brzo naviděnou &160
Baitha a páníčkové
Baitha a páníčkové

Příspěvekod Strakate komando » sob 25. dub 2009 7:31:54

Mia píše:Chtělo by to naplánovat nějaký pěkný výlet s předstihem, aby si co nejvíc lidí udělalo čas &17 . Co vy na to? Sice máme celý květen plný, ale nějak se urvem &150 , teda pokud by se šlo v neděli. Co vy na to? &160

Ja jsem taky pro nedele a nejlepsi by bylo, kdyby si kazdej vylet vzal nekdo na starost, at to neni vzdy na Terce. Takze staci vymyslet termin, misto, zalozit na to tema a jedem, neee? &110
Strakate komando

Příspěvekod ŠtěpánV » pon 27. črc 2009 21:10:51

Už se hrozně těším na toho mýho prcka. &33
ŠtěpánV

Příspěvekod Monča Arwen a Ashley » čtv 30. črc 2009 14:42:14

Zdravím Tlapku,

tak jsem po dlouhé době k vám zavítala na web. Moc pěkně udělané, přehledné, lákavé a očividně máte spoustu členů a účas na procházkách je skvělá...docela vám závidím, my jsme teď na mrtvém bodě. Hafani z Berounska prchají (stejně jako brzo i já prchnu na dovolenou) a nějak se nesetkáváme.

Ale proč hlavně píšu? Hodně se mi líbí vize pravidel, zvlášť s tím odepisováním na emaily atd. Jestli to nebude vadit zavedla bych něco podobného i u nás, když mi to schválí &33 Nevadí?

A taky se chci opičit s letáčkama. Ono mě to napadlo už někdy dřív, ale řekla jsem si, že to asi úspěch moc nemá. Proto jsem vytiskla jen vizitky, ty rozdala stávajícím členům a ti dostali za úkol odchytávat při venčení další pejskaře. Navíc se teda vizitky dali nalepit třeba na výlohu zverimexu. Ale letáčky jsou asi lepší. Chci se zeptat, jak se to ujalo a jestli třeba znáte někoho, kdo se na letáček chytil... &150

A taky bychom už konečně mohli domluvit nějakou společnou procházku na půl cesty...Takže třeba Brdy, Blatná atd. Chce to ale hodně dopředu, aby jsme si mohli udělat volno. &4

Užívejte léta
Monča Arwen a Ashley za Hafany z Berounska
Monča Arwen a Ashley
Monča Arwen a Ashley

Příspěvekod terted » čtv 30. črc 2009 18:19:02

Ahoj!
Jasně, že nám to s těma pravidlama nevadí :)
Letáček asi nikdo nevyvěsil, já jsem bez tiskárny a zatím nikdo nepsal, že by ho někam dal, což je škoda, ale tak třeba se ještě někdo najde. Ty vizitky taky nejsou špatný nápad :D
S výletama jsme taky na takovém mrtvém bodě, všichni jsou pryč nebo se jim to zrovna nehodí, tak plánujeme dopředu toho Kluka a mysleli jsme, že bude ještě před ním nějaký výlet...
Společná procházka by byla fajn &17
terted

Příspěvekod Monča Arwen a Ashley » čtv 30. črc 2009 21:56:30

Tak až se vrátím z dovolené, vymyslím a vytisknu si letáčky a budu drandit na kole po okolí a vylepovat. Protože mám pocit, že by ti naši výletníci do toho moc nebyli asi jako ti vaši. Co bych já dala za to, když v době našich pejskařských začátků bylo něco jako naši Hafani nebo vaše Tlapka, tak si myslím, že by to mohlo někomu pomoc. Společné procházky a hlavně pokec o psech mi dala hodně, abych se o ty své princezny starala dobře. &65
Monča Arwen a Ashley
Monča Arwen a Ashley

Příspěvekod ŠtěpánV » pát 31. črc 2009 14:45:43

Zjistil sem že s váma až do konce prázdin nikam nebudu moci jít protože teďka mám tábor a pak jedu na vodu ale mám problém nemám hlídání na psa ale to nějak vyřeším.Jinak se mějte dobře všichni a posíláme pac a pusu pro všechny od Nelinky. &35
ŠtěpánV

Příspěvekod Mia » pon 03. srp 2009 18:06:01

Ahoj Mončo, byla jsem teď na výcvikovym táboře pro malá plemena a byla tam holčina ze středních Čech, tak jsem jí poslala odkaz na vaše stránky i sem na fórum. Má suprovýho křížence z útulku Adámka a kokra Barču. Jinak procházka na půl cesty je skvělej nápad a pro nás to bude blíž jak do ČB možná &57 . Řekla bych i té slečně. Tak až přijedeš z tábora ty, tak něco vymyslete ;) .Taky jsem vděčná za to, že Tlapka existuje &17.
Mia

Předchozí

Zpět na JIHOČESKÁ TLAPKA