Podzimni pochod se psy v Marsovicich

http://www.jihoceska-tlapka.wbs.cz

Podzimni pochod se psy v Marsovicich

Příspěvekod Strakate komando » čtv 17. zář 2009 7:53:10

Ahoj, vsechny bych vas moc rada pozvala na podzimni pochod, ktery porada Cibela ve spolupraci s utulkem v Marsovicich:

Podzimní pochod se psy - sobota 26.9.2009

Zveme všechny pohodové lidi na druhý pochod se psy v Maršovicích. Naplánovali jsme pro Vás 2 trasy - jednu cca 6 km pro menší děti a starší nebo mladé pejsky a druhou pro sportovněji založenější páníčky i psíky cca 15 km dlouhou.

Datum a čas konání: 26.9.2009 v 9:00

Sraz je u psího útulku v Maršovicích (okr. Benešov) v 9:00, kdy proběhne kontrola platného očkování a pak už vyrazíme na cestu.

Kde nemá vlastního pejska nebo ho nechce brát s sebou, je možnost si "zapůjčit" pejska z útulku. Předem se prosím ale telefonicky domluvte s ošetřovatelkami (775 268 225, 728 613 618, 317 744 394), aby věděly, kolik pejsků přichystat na sobotní procházku.

Dobrovolné vstupné: pamlsky, konzervy, granulky a další věci pro pejsky v útulku!

Jarní pochod se psy byl moc krásný, vedl nádhernou přírodou a hlavně všem udělal velkou radost, především útulkáčkům, kteří si užili dlouhou procházku, mazlení a také nových kamarádů. Doufáme, že nás na trasu vyrazí zase o několik více a co nejvíce pejsků z útulku si tak bude moci zpříjemnit čekání na nového páníčka, pejsci se pořádně prolítají a my si popovídáme se skvělou partou psích nadšenců.

Byla bych moc ráda, kdybyste se rozhodli jet. Vím, je to kus cesty, ale bylo by příjemné kdybychom jako pejskaři pomohli. Určitě se zas najde někdo s volnýma rukama, který bude moc vzít ven útulkáčka a zpříjemnit mu tak čekání na nový domov!!! Co vy na to?
Strakate komando

Re: Podzimni pochod se psy v Marsovicich

Příspěvekod Mia » pát 18. zář 2009 18:41:39

Taky mě napadlo zúčastnit se, Natálka, co pomáhá maršovickému útulku s náma byla na psím táboře, ale my máme ten den akci zrovna &65 . Kdybych to věděla dřív, vezmu z domova alespoň věci, co mám připravený pro útulek a po někom je pošlu, bohužel je do 26. u sebe mít nebudu, tak jindy &19 .
Mia

Re: Podzimni pochod se psy v Marsovicich

Příspěvekod Strakate komando » pon 21. zář 2009 8:51:51

Mia píše:Taky mě napadlo zúčastnit se, Natálka, co pomáhá maršovickému útulku s náma byla na psím táboře, ale my máme ten den akci zrovna &65 . Kdybych to věděla dřív, vezmu z domova alespoň věci, co mám připravený pro útulek a po někom je pošlu, bohužel je do 26. u sebe mít nebudu, tak jindy &19 .

Jejda, skoda.. mohla jsem tam veci vzit ja ;)
Strakate komando

Zpět na JIHOČESKÁ TLAPKA